home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Meeting center

A meeting with a view
print

Congres - Seminarie

Op zoek naar een plek die u toelaat een congres te organiseren waar u zich ten volle op de inhoud kan concentreren? 3hoog Leuven doet er alles aan om uw doelstellingen te helpen waarmaken.

Plenair samenkomen om vervolgens in werkgroepen op te splitsen in verschillende break-out-rooms? Lezingen, toespraken, brainstorming of een debat? Wij zorgen ervoor dat de zaalopstellingen aan uw doelen zijn aangepast. Onze authentieke gebouwen met hun diverse zalen bieden een scala aan mogelijkheden. En dit alles op een goed bereikbare locatie. De autosnelwegen E314 en E40 liggen vlakbij en indien de deelnemers met de trein willen komen regelen we graag een pendelbusje voor hen.

Ook over de catering hoeft u niet te piekeren. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Neem alvast een kijkje bij onze verschillende arrangementen. Indien uw deelnemers willen overnachten nemen we deze verantwoordelijkheid graag op ons.

Hebt u graag hulp bij het administratieve gedeelte bij het organiseren van uw congres? Ons organisatiebureau zorgt voor het versturen van uitnodigingen, bemannen van een infolijn, het samenstellen van seminariebundels, etc. 
Laat het ons weten!