home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Party center

A party with a view
print

Ons aanbod


Verscholen in het groen, binnen de ring van Leuven en toch op slechts 500 meter van de E314… Welkom bij ons party center 3hoog Leuven.

Heeft u iets te vieren? Wenst u een prachtig huwelijksfeest, een hippe receptie, een avondje tafelen of swingen op de dansvloer?
Een speciale gelegenheid vraagt om een unieke omkadering! Ons locatie bestaat uit drie droomlocaties. De Witte Vila, het Bauhaus en het Museum. Elk van deze gebouwen heeft een eigen architectonische stijl.

Wij staan klaar om u zorgeloos en in een huiselijke sfeer te ontvangen. U kan op onze ervaring en advies rekenen voor een onvergetelijke dag! Wij staan voor u klaar!

Uw bijdrage? Ten volle van uw feest genieten.Foto's

Nieuws

Vier oudjaar bij 3hoog Leuven in Great Gatsby style! 06-12-2018

DINNER & DANCE: Op 31 december 2018 organiseert 3hoog Leuven een oudejaarsavond in stijl en daar mag u natuurlijk niet op ontbreken! Graag nodigen wij u uit tussen 18 en 19u om te genieten van ons heerlijk huisaperitief, cocktails en overheerlijke hapjes om de avond geslaagd te openen....
lees verder »

Pop-Up Stocksale op 7 en 8/12 06-12-2018

SoSophie, June In The City en Nathalie Bladt nodigen u van harte uit op de achtste editie van Liaison Leuven pop-up stock verkoop , een belevings event voor en door vrouwen. Betalen met bancontact is mogelijk. Ruime parking aanwezig. Openingsuren: Vrijdag 7 december - 13h00 > 21h00...
lees verder »

Fotogalerij

Een greep uit onze fotogalerij ...


bekijk alle foto 's