home | contact | sitemap | disclaimer

3hoog Leuven : Party center

A party with a view
print

Witte villa


De Witte Villa heeft een authentieke uitstraling. Prachtige parketvloeren en romantische architectuur uit de jaren '20 maken dit gebouw tot de ideale locatie voor al uw recepties, bedrijfsfeesten, BBQ's, maar ook uw vergaderingen en trainingen.

De Grote Zaal biedt plaats aan maximum 72 personen in restaurantopstelling of tot 100 personen bij recepties. Kenmerkend voor deze zaal zijn het hoge plafond, de sfeerverlichting en het mooie contrast tussen modern en klassiek. Aansluitend op deze zaal ligt een ruim terras omringd met groen. Ook de vele ramen in de Witte Villa creëren een enorme verbondenheid met de groene omgeving. De Bibliotheek naast de Grote Zaal dient vaak als ruimte voor buffet, speelruimte voor de kinderen of rustige lounge tijdens dansfeesten.
Bibliotheek

Grote zaal

Salon Piron

Salon Van Humbeeck

Gespreksruimte
Voor al uw coachingsgesprekken, sollicitaties, en andere biedt 3hoog Leuven u onze "Gespreksruimte" aan.

Een gezellig ingericht zaaltje voor maximum 4 personen. Voorzien van een ronde tafel met 4 zeteltjes en een drankenbuffetje.

Anders dan de klassieke vergaderruimtes bieden we u de mogelijkheid om deze ruimte te huren per uur. De koffie en water is in de prijs inbegrepen. (€  25 per uur excl. btw)

Meer info of reservatie? info@3hoogleuven.be of 016/61 65 61.


locatie Witte Villa Bauhaus Museum